Hoe gaan we het doen in 2006?

Graag wil ik van jullie weten hoe jullie het afgelopen seizoen hebben beleefd.
En graag advies omtrent het volgende:
  • wie wil er volgend jaar wel of niet door.
    (je kunt ook altijd anderen motiveren om mee te doen)
  • welke veranderingen zou jij graag willen zien.
  • wat vind je van de puntenverdeling
  • wat vind je van de wisselmomenten, teveel te weinig of gewoon goed
    (ik begrijp dat het leuker is om bij elke wedstrijd een rennerslijst door te geven. maar dat is gezien het werk wat daar achter weg komt niet te doen)
  • Schaffen we een wisselbeker aan? ongeveer 3 euro per persoon
  • opmerkingen, adviezen en andere eventuele "verwensingen" altijd welkom
  • ProTour 2006 start op 5 maart 2005 hier de link: voorlopige ProTour 2006

1 opmerking:

  1. Dag Antoon

    Hoe heb ik het afgelopen seizoen beleefd. Leuk. Gewoon leuk. Je gaat het toch allemaal een beetje beter volgen. En spanning vind ik ook altijd leuk. Dan denk je: nou deze keer ga ik goed scoren want mijn renners zaten vazn voren. Wat deen teleurstelling dat jew dan voorlaatste wordt. Want anderen bleken dan nog weer andere renners te hebben die nóg meer van voren zaten. Als oudjes nog mee mogen doenj, wil ik volgend seizoen wel weer doorgaan, Veranderingen: Tja, je hebt ronderenners en je hebt klassieke renners. Wellicht een idee dat iedereen per grote ronde een nieuw team formeert (Tour, Giro en Vuelta en ev entueel de andere rondes zoals Deutschland, Eneco Benelux). En een vaste ploeg voor de voorjaarsklassiekers en een vaste ploeg voor de najaarsklassiekers. Zoiets. Een wisselbeker hoeft voor mij niet persé - de eeuwige roem vind ik wel voldoende -, maar mocht de rest er anders over denken, ik betaal wel gewoon mee. Wisselmomenten: Nou ja, als mijn voorstel wordt aangenomen, heb je die niet meer. Je hebt gewoon 2 klassiekerploegen en verder per ronde een ploeg. Want een ploeg samenstellen dat kost best nog wel veel tijd. En mensen hebben het altijd druk, zeker mensen die met vroegpensioen zijn.

    Voor de rest heb ik bewondering voor jouw inzet. Moet toch heel wat werk zijn. Je levert een meer dan voortreffelijke service, het complete rennersveld, handige links en (over het algemeen) snelle uitslagen. Alle hulde daarvoor.

    Ben benieuwd naar de overige reacties en hoe het verder gaat.

    Ondertussen de hartelijke groeten

    Gerard

    BeantwoordenVerwijderen