Ronde 13 8 winnaars Machiel 14 x Leider



Willen we niet. Doen we wel ons best.... twijfel, twijfel en nog eens twijfel..... Matthieu heeft het lijstje ingevuld met zijn vakantie in zijn hoofd. Te triest voor woorden. Machiel is weer eens uitgelopen. 3 punten voorsprong. Of Machiel dit nog uit handen geeft.... ik betwijfel het.
Machiel heeft ongekende klasse.
En de rest bungelt er een beetje bij.

2 opmerkingen:

  1. Machiel de Koploper3 december 2007 om 22:32

    Beste mw. margavg, ik kan mij voorstellen wat het met je doet als je op een dergelijke plaats op de ranglijst staat (25). (gnif gnif gnif)
    Misschien zou ik ook zo reageren, maar voorlopig staat deze onbenul, die bijna twintig jaren als een malloot ook achter de bal aan gerent heeft, toch stevig auf den ersten platz. Ik bedoel maarrrrr, mw. margavg u mag nog eventjes blijven bungelen, en dan ga ik nog even met 2 vingers in de neus (niet peuteren hoor!) een sprintje aantrekken. Kijk en hier geniet ik nou van!! mw. Margavg, het gaat om de knikkers en niet om het spel!! Ik ben zelfs in staat om fraude te plegen, ik kan zo verschrikkelijk slecht tegen mijn verlies.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    M.vr.groet,

    Machiel Koploper

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ha,ha, wat een humor, maar ik gun het je van harte hoor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
    Alleen hoop ik voor je dat je geen te dikke vingers hebt, dat ademt zo zwaar, brrrrrrrrrr, kan het hier horen!!!!!
    Ik wens je nog veel succes, ga zo door.

    de groetjes van Margavg

    BeantwoordenVerwijderen