Kwartfinalisten: Portugal en Turkije, André 3 punten los

André heeft zich kunnen handhaven als beste van de rest! Momenteel 3 punten voorsprong op nummer 2, jawel, Antoon. (Twijfel???? Deelnemers formulieren staan opgeslagen, zie rechts voor link). Wat een ontknoping. 1-2 voor Tsjechië 5 min. voor het einde. Toen waren er nog 15 deelnemers die de uitslag goed hadden. Nu dus niemand!
Jos heeft de laatste plaats overgenomen van Brenda. Brenda heeft ook nog steun gekregen van familie, Frederik staat 1 plaats boven Brenda. Frederik heeft wel 6 punten meer!

Puntenverdeling van vandaag: top 3 en de tob 3
1: André 5p, 2: Arnold 2p, 3: Paul m 2p
59: Hessel 5p, 60: Jos 0p, 61: Brenda 5p
Stijger: Hein Korthuis 16 van 28 naar 12
Daler: Diana Dekens -10 van 13 naar 23 (Gister stijger +17)
Tsjechië uitgeschakeld de volgende deelnemers hadden Tsjechië als winnaar:
Machiel Abbring, Brenda Delger en Digna ten Napel

Zwitserland-Portugal 2-0 (1)
Geen enkele deelnemer had de uitslag volledig goed.

Zwitserland heeft een teleurstellend toernooi toch nog positief afgesloten. Het gastland won zondagavond zijn laatste groepswedstrijd tegen Portugal met 2-0, door twee doelpunten in de slotfase van Hakan Yakin. Ondanks de zege is Zwitserland uitgeschakeld. Portugal, dat met een B-team speelde, kan zich gaan opmaken voor een kwartfinale tegen Duitsland, Polen of Oostenrijk.

Turkije-Tsjechië 3-2 (1)
Geen enkele deelnemer had de uitslag volledig goed.

Turkije heeft zich in een ongekend zinderende wedstrijd tegen Tsjechië geplaatst voor de kwartfinale. De Turken vochten zich in de bloedstollende slotfase terug van 2-0 en gingen er zelfs met de zege vandoor (3-2). Nihat was de gevierde man aan Turkse zijde; hij scoorde binnen twee minuten de gelijkmaker en de winnende treffer.

2 opmerkingen:

  1. Tja Antoon eventjes wachten met de uitslag tot het afgelopen is !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ....mmmmm even op verversen knop drukken... anoniempje?

    BeantwoordenVerwijderen